Voorbereiding op de bevalling

 

Naarmate je het einde van je zwangerschap nadert en de bevalling nadert, heb je zoveel emoties en gedachten die door je hoofd gaan dat het echt behoorlijk vermoeiend en zelfs overweldigend kan zijn.

Ik raad vrouwen altijd aan dat als je gaat bevallen met de gedachte dat dit de meest vreselijke tijd in je leven zal zijn, dat waarschijnlijk ook zo zal zijn. Als je echter de voorbereiden op bevalling nadert, wetende dat ja, het zal pijnlijk zijn, maar ik vertrouw erop dat mijn lichaam zal weten wat het moet doen en ik de mentale kracht en focus heb om er doorheen te komen, dan zullen bevalling en bevalling uiteindelijk DE MEEST empowerment en verhelderende ervaring van je leven.

‘Maar ik heb de mentale kracht niet’, hoor ik je zeggen. Fiddle dee dee!!!! Laat me je vertellen dat ik constant verbaasd ben en vol ontzag sta voor de kracht die vrouwen aan de dag leggen tijdens de bevalling en de bevalling, vooral door degenen die in de eerste plaats het minste geloof in zichzelf hadden. Leg nooit beperkingen of beperkingen op aan jezelf of wat je echt kunt bereiken voordat je zelfs maar begint, het is een mantra waarnaar we moeten leven, niet alleen voor zwangerschap en bevalling, maar ook in het leven.

Vergeet niet dat je ook de steun hebt van je eigen ‘team’ en de verloskundige die voor je zorgt. Vertrouw erop dat je verloskundige in alle situaties als je pleitbezorger zal optreden en er is om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Als je twijfelt, moet je met haar praten en om advies of hulp vragen wanneer je het nodig hebt.

Begin jezelf te visualiseren tijdens de bevalling, wat je van plan bent te dragen, houdingen die je comfortabel denkt te vinden, terwijl je door het huis of de geboortesuite loopt en gecontroleerd ademhaalt. Mentale voorbereiding geeft je richting, controle en focus voor wanneer de feitelijke gebeurtenis zich voordoet.

Wat belangrijk is om te onthouden, is dat gevestigde arbeid niet langer dan 24 uur duurt. Het is een dag in je leven waarop het meest verbazingwekkende wonder plaatsvindt. Stop met je te overweldigd te voelen en gun jezelf de tijd om echt opgewonden te raken over hoe het zal voelen om voor het eerst naar je baby te kijken en hem in je armen te houden. Er is niets vergelijkbaars in de wereld.

Deze geweldige ervaring gebeurt niet vaak in ons leven, dus geniet van elk moment dames, raak opgewonden en gefocust, heb vertrouwen in jezelf en je lichaam en kijk uit naar het wonder dat wacht, de geboorte van je baby.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours